Yritykset ja organisaatiot

Meiltä saat valmiin tekniikan yritysten sisäisten koulutusten järjestämiseen. Koulutuksen järjestäjille tämä vastaavasti on valmis kanava koulutusten tarjoamiseen eri asiakkaille ja myynnin edistämiseen.

 

Study24-palvelu yrityksille ja organisaatioille

Study24 on organisaation kokonaisratkaisu, joka yhdistää sähköiset oppimissisällöt organisaation verkko-oppimisalustaan. Study24 tarjoaa organisaatiolle ja sen kouluttajille hankintapalvelun eri toimittajien oppimissisältöjen hankintaan ja hallintaan.

Study24 on:
  • Organisaation kokonaisratkaisu, joka tuo sisällöntuottajien sähköiset oppimissisällöt eri ammattialoille verkko-oppimisalustan kautta käytettäväksi
  • Palvelu, joka toimii organisaation nykyisillä kirjautumistunnuksilla ja käyttäjähallinnalla.
  • Helppo sisältöjen käyttöoikeuksien sekä lisenssien hallinnan väline
  • Tilastot sekä käytönseurannan palvelu organisaation kehittämiseksi
  • Keskitetty laskutuspalvelu kulujen vähentämiseksi
  • Mahdollisuus reaaliaikaisiin ja tarvelähtöisiin sisältöhankintoihin

EduCMS-toiminto antaa organisaation yksittäiselle kouluttajalle välineet hallita oman osaamisalan oppimissisältöjä omalla verkko-oppimisalustalla.
Buy&Share-toiminnon avulla organisaatio ja sen henkilöstö voi tehdä yksilöllisiä sisältöhankintoja sekä kohdistaa sisällöt organisaation ryhmien, osastojen tai jopa yksittäisten henkilöiden käytettäviksi.

Study24 on saatavissa Moodle ja Optima verkko-oppimisalustoille. Kysy myös integraatiomahdollisuudesta teillä käytössä olevaan oppimisalustaan.


Study24 ja muut oppimisalustat
Vesa Linnamäki

050 533 4830
 

Moodle
Mikko Toriseva

010 281 8010

 
Optima
Tuomas Kuusivaara

020 718 1852