Sisällöntuottajat

Opetusteknologiaratkaisumme tarjoaa valmiit myynti- ja jakelukanavat sähköisille oppimissisällöille eri kohderyhmille.

Lue lisää

Koulut ja oppilaitokset

Opetusteknologiaratkaisumme helpottavat sähköisten sisältöjen hallintaa ja käyttöä.

Lue lisää

Yritykset ja organisaatiot

eduCMS ja Study24 tarjoavat kattavan palvelun eri toimittajien oppimissisältöjen hankintaan ja hallintaan.

Lue lisää

DIKAIOS CLOUD

Dikaios Cloud on oppimisen operaattori, joka tarjoaa innovatiivisia ja asiakkaan tarpeisiin yksilöityjä teknologiaratkaisuja. Saat helppoja ratkaisuja, joiden avulla organisaationne pystyy toimimaan kustannustehokkaasti.

Oppimisen operaattorina erikoisalaamme on yhdistää sähköisiin oppismateriaaleihin ja oppimiseen liittyvät toimijat sekä koota sisällöntuottajat ja sisältöjä käyttävät organisaatiot yhteen kanavaan. Teknologiaratkaisumme ovat käytössä jo lähes kaikilla Suomen sähköisten oppimateriaalien sisällöntuottajilla sekä useissa eri kunnissa ja oppilaitoksissa.

Tutustu organisaatiollesi saatavilla oleviin etuihin j a ratkaisuihin.

Sisällöntuottajat

Teknologiaratkaisumme kautta saat asiakkaat samaan kanavaan, automatisoidun laskutuksen ja välineet tuotteiden sekä lisenssien hallintaan.

lue lisää

Koulut ja oppilaitokset

Kokoamme suosituimpien tuottajien sähköiset oppimateriaalit yhteen kanavaan. Kaikkiin materiaaleihin on pääsy oman oppimisalustan kautta ilman erillisiä tunnuksia.

lue lisää

Oppivat ja kouluttavat organisaatiot

Meiltä saat valmiin tekniikan yritysten sisäisten koulutusten järjestämiseen. Koulutuksen järjestäjille tämä on valmis kanava koulutusten tarjoamiseen eri asiakkaille ja myynnin edistämiseen.

lue lisää

Kuntien Edustore powered by Dikaios Cloud

Suomen kunnat yhdessä KL-kuntahankinnat Oy:n ja Kuntien Tieran kanssa luottavat Dikaioksen kehittämiin opetusteknologiaratkaisuihin. Dikaios on ollut Kuntien Edustore -hankinta- ja jakelukanavan pääarkkitehti ja Suomeen onkin syntynyt tätä kautta erittäin laaja sähköisten oppimateriaalien ekosysteemi.


Palvelua on kehitetty tiiviissä yhteistyössä eri sisällöntuottajien, koulutuksenjärjestäjien, opettajien ja ohjelmistotalojen kanssa. Edustore on tällä hetkellä käytössä yli 30:ssä kunnassa, jossa se helpottaa sähköisten oppimateriaalien hankintaa ja niiden käyttöönottoa. Lisäksi Edustore tuo koulutuksenjärjestäjille merkittäviä kustannussäästöjä ja mikä parasta, Edustore monipuolisena hankintakanavana parantaa myös oppilaiden oppimistuloksia.

Tutustu lisää Edustoreen osoitteesta www.edustore.fi
 

Opetusteknologiaratkaisumme käyttö numeroina:

Kunnat

yli

0

kuntaa

Opettajat

yli

0

opettajaa

Oppilaat

yli

0

oppilasta ja opiskelijaa

Oppimisalustat

integroitu

0

oppimisalustaan

Sisällöntuottajat

0

eri sisällöntuottajaa

joiden tarjonnassa yli

0

sähköistä oppimisaihiota kaikkiin oppiaineisiin

Palvelumme on mahdollista mm. seuraavissa verkko-oppimisympäristöissä

Sisällöntuottajat

Yhteistyössä mukana